Връщане и замяна на стоки

Връщане на стоки, закупени от www.abubu.bg

Всеки клиент, закупил стока от онлайн магазин abubu.bg, има право да я върне по желание и без да е необходимо да дава основателна причина за това, в 14 - дневен срок след получаването и, но само ако са спазени следните условия:

- запазен добър търговски вид - дрехата не е носена, прана, гладена, скъсана или третирана по какъвто и да е начин
- запазени всички етикети, аксесоари (ако е имало такива), опаковка (ако е имало такава)
- запазен оригинален касов бон за стоката, който да се върне заедно с нея
- транспортните разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на клиента

Процедурата по връщане на стока е изключително лесна, следвайте посочените стъпки:

1. Mоля, прочетете внимателно и попълнете формуляр "Бланка за връщане/замяна на продукт", който сте получили заедно с вашата пратка. Формулярът може да бъде изтеглен и от ТУК . Ако имате въпроси, свързани с информацията във формуляра, можете да ни пишете на orders@abubu.bg или да ни се обадете на 0894 682 285

2. Моля, изпратете с куриер по ваш избор дрехата/дрехите на следния адрес: гр. Варна, ул. Цоньо Тодоров 28, получател: СУПЕРСТОР БГ ООД.

Задължително поставете в пратката с дрехите, които връщате попълнената "Бланка за връщане/замяна на продукт", както и касовия бон. Моля, обърнете внимание, че транспортните разходи по връщането се поемат от Вас.

3. След като получим стоката и се убедим, че по нея липсват следи от употреба и са спазени условията, описани по-горе, ние ще ви възстановим изцяло платената за стоката/стоките сума по банков път до 14 работни дни. Необходимо е да ни изпратите номер на банкова сметка в България (IBAN), по която да ви изпратим сумата.

 

Замяна на стоки, закупени от www.abubu.bg

Всеки клиент, закупил стока от онлайн магазин www.abubu.bg може по желание да я замени с друга. Препоръчително е замяната да е в срок до 1 месец след получаването и.

Процедурата по замяна на стоки е изключитесно лесна, моля следвайте следните стъпки:

1. Направете нова поръчка през сайта, като в полето "Коментар към поръчката" запишете "СМЯНА"

2. Изчакайте имейл от нас (обикновено до 24 часа) , с който ще ви потвърдим наличността на избраните артикули 

3. След като имате потвърждение по имейл, можете да изпратете с куриер по ваш избор стоката, която искате да замените, на посоченият от нас адрес. Препоръчително е заедно с дрехата да изпратите и попълнена "Бланка за връщане/смяна на продукт". Бланката сте получили заедно с вашите дрехи, но можете да я изтеглите и от ТУК

4. Веднага, щом получим стоката в наш склад, ние ще проверим дали е в състоянието, в което сме ви я изпратили, а именно: запазен добър търговски вид; липса на следи от употреба; запазени всички етикитети/опаковки. Ако тези условия са изпълнени изпращаме към вас новата дреха. Моля, обърнете внимание, че транспортните разходи по замяната в двете посоки (клиент-Суперстор БГ и Суперстор БГ-Клиент) се поемат от Вас.

 

За всякакви въпроси относно връщане и замяна на продукти, можете да се обадите на 0894 682 285 или да ни пишете на orders@abubu.bg .