Връщане на продукт

Връщане на стоки, закупени от www.abubu.bg

Всеки клиент, закупил стока от онлайн магазин abubu.bg, има право да я върне по желание и без да е необходимо да дава основателна причина за това, в 14 - дневен срок след получаването и (право на отказ от потребителски договор за продажба на стоки, сключен от разстояние) . Сумата, платена за стоката ще бъде възстановена изцяло, ако са спазени следните условия:

- запазен добър търговски вид на стоката - не е носена, прана, гладена, скъсана или третирана по какъвто и да е начин
- запазени всички етикети, аксесоари (ако е имало такива), опаковка (ако е имало такава)
- запазена оригинална разписка за пощенски паричен превод, която да се върне заедно с нея

Транспортните разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на клиента.

Процедурата по връщане на стока е изключително лесна, следвайте посочените стъпки:

1. Прочетете и попълнете формуляр "Бланка за връщане на продукт", който сте получили заедно с вашата пратка. Формулярът може да бъде изтеглен и от ТУК . Ако имате въпроси, свързани с информацията във формуляра, можете да ни пишете на orders@abubu.bg или да ни се обадите на 0894 682 285

2. Изпратете с куриер по ваш избор дрехата/дрехите на следния адрес: гр. Варна, ул. Цоньо Тодоров 28, получател: СУПЕРСТОР БГ ООД, тел 0894 682 285, като поставите в пратката с дрехите, които връщате, попълнената "Бланка за връщане на продукт", както и разписка за Пощенски паричен превод. Моля, обърнете внимание, че транспортните разходи по връщането се поемат от Вас.

3. След като получим стоката и се убедим, че по нея липсват следи от употреба и са спазени условията, описани по-горе, ние ще ви възстановим изцяло платената за стоката/стоките сума по банков път до 14 работни дни. Необходимо е да сте ни предоставили номер на банкова сметка в България (IBAN), по която да ви изпратим сумата. 

За всякакви въпроси относно връщане на продукти, можете да се обадите на 0894 682 285 или да ни пишете на orders@abubu.bg.