Как да пазаруваме от abubu.bg

С цел улесняване на нашите клиенти и в допълнение на секцията "Въпроси и отговори" , по-долу сме описали основните стъпки в процеса на покупка от abubu.bg, както и най-важните подробности, с които е добре всички наши клиенти да се запознаят преди покупка от сайта :) 

Всички цени, обявени в сайта, включват ДДС. Цените на стоките не включват доставка до адрес на клиента. Доставката се заплаща допълнително, за подробна информация моля прочетете ТУК (линк към страницата с условия на доставка)

За да пазарувате от abubu.bg е препоръчително (но не задължително) да имате регистрация. Регистрацията е безплатна, а регистрираните потребители имат възможност да се възползват от всички услуги в магазина, включително и програма за лоялни клиенти. С регистрацията си всеки потребител се съгласява да получава от abubu.bg рекламни имейли, които имат за цел да промотират определен продукт или услуга, да напомнят на потребителя за покупка на продукт, който е разглеждал, да предлагат специални оферти и др. По желание потребителят може да се откаже от тази услуга, като натисне указаният линк "unsubscribe" в края на имейла, който е получил от abubu.bg или като пише на orders@abubu.bg. Отделно от регистрацията, всеки потребител може да се абонирa за бюлетина на abubu.bg, чрез който Суперстор БГ (собственик на abubu.bg) може да изпраща на всички абонати регулярна информация относно актуални промоции, продукти и услуги. Отписването като абонат на бюлетина става от клиентския профил, по желание на клиента. Определени услуги не са налични за нерегистрирани потребители. За да направите валидна регистрация е необходимо да предоставите вашето име, фамилия и e-mail, както и да изберете дума за парола на профила ви. Суперстор БГ не предоставя и няма да предоставя личните данни на клиентите си на трети лица за рекламни, промоционални или каквито и да било други цели, и по никакви причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Р. България.

Поръчка

Всеки клиент, направил валидна поръчка през abubu.bg получава до 5-7 минути автоматично изпратено потвърждение на посоченият от него e-mail за връзка. Този e-mail само потвърждава получаването на поръчката от Суперстор БГ ООД. След получаването на поръчката следва процес на обработка и изпращане на артикулите. Всеки клиент ще бъде уведомен по e-mail при изпращане на пратката към посоченият от него адрес за получаване. Изпращат се само поръчки, които включват всички поръчани от клиента артикули. При невъзможност за обработване на поръчката поради липса на определен продукт от нея, представител на Суперстор БГ ООД ще се свърже по телефон/e-mail с клиента за уточнение. Едва след направеното уточнение поръчката се изпраща към клиента. При невъзможност да изпълни поръчката поради технически проблем, изчерпана наличност или друго, Суперстор БГ ООД има право да откаже поръчката, за което задължително уведомява клиента по имейл. Ако евентуално има предварително заплатена цена за поръчаните артикули, то тя ще бъде възстановена в пълен размер на Клиента в срок до 7 работни дни от отказа на поръчката. 

Ако не е уточнено друго, всички пратки се изпращат с експресна куриерска услуга на СПИДИ АД, което означава че куриера поема задължението да достави пратката в първият възможен ден за посещение на посоченото населено място, след деня на приемането и от Суперстор БГ ООД. За повечето населени места в България СПИДИ АД доставя всеки работен ден. Точен график за посещения можете да видите тук

Плащане

Всеки клиент има възможност да заплати поръчаните от него артикули авансово (с кредитна карта/дебитна карта или по банков път по сметка на Суперстор БГ ООД) или при получаване (чрез Наложен платеж с Пощенски паричен превод на куриера). Клиента сам избира начина на плащане и се съгласява да плати по избраният от него начин. 

Връщане на стоки

Всеки клиент, закупил стока от онлайн магазин abubu.bg, има право да я върне по желание и без да е необходимо да дава основателна причина за това, в 14 - дневен срок след получаването и, но само ако са спазени следните условия:

- запазен добър търговски вид - дрехата не е носена, прана, гладена, скъсана или третирана по какъвто и да е начин
- запазени всички етикети, аксесоари (ако е имало такива), опаковка (ако е имало такава)
- запазена оригимална разписка за Пощенски паричен превод, която да се върне заедно с нея
- транспортните разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на клиента

При спазването на горните условия, всеки клиент, върнал стока, закупена от abubu.bg ще получи обратно цялата заплатена сума за стоката по банков път в 14-дневен срок от датата на получаването на стоката обратно в склада на Суперстор БГ ООД. При неспазване на горните условия Суперстор БГ ООД си запазва правото да върне стоката на клиента без предупреждение. При връщане на стоки е необходимо да попълните формуляр "Бланка за връщане на продукт" , който пътува заедно с вашата пратка. Формулярът може да буде изтеглен и от ТУК. За пълна информация, моля вижте тук "връщане на продукт" 

Рекламации

Всеки клиент, закупил стока от abubu.bg има право да предяви рекламация в 14 - дневен срок от получаването и, в случай на: несъответствие с поръчаният модел, несъответствие с поръчаният размер или дефект на стоката. При предявяване на рекламация клиентът може да поиска смяна на стоката, отстъпка от цената или пълно възстановяване на платената сума. При потвърждаване на рекламация, транспортните разходи по връщането или смяната на дрехата се поемат от "Суперстор БГ" ООД. Всички суми се възстановяват по банков път.

Информацията, публикувана на сайта, включително снимки и текст, е собственост на "Суперстор БГ" ООД. Изрично се забранява копирането на снимки, части от снимки и/или текст и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини, без писменото съгласие на представител на дружеството, или без поставянето на текст, посочващ откъде е снимката/текста (Например: Източник: онлайн магазин за бебешки и детски дрехи www.abubu.bg). 

"Суперстор БГ" ООД запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на тази страница.

Желаем Ви приятно пазаруване!