За Абубу

Добре дошли в АБУБУ.БГ !

 

Здравейте, навярно вече ни познавате, но нека все пак Ви се представим !

Сигурно се питате какво е "абубу" ? Ами това е просто думичката "ябълка", но на бебешки език, толкова е лесно да се досетите :) А какво е "АБУБУ.БГ" - това вече не е просто дума, а утвърден онлайн магазин, който предлага внимателно подбрани бебешки и детски дрехи на европейски производители. Трябва да знаете, че всичко в АБУБУ.БГ е направено с огромно старание, желание и наистина много любов! 

Малко история - през октомври 2009 г. започнахме дейността си, като открихме малък магазин в гр. Варна. От тогава до сега, вече повече от десет години, ние се развиваме благодарение на Вас, нашите клиенти, за да можем днес да заявим, че в момента „АБУБУ.БГ” е един от най-популярните онлайн магазини за бебешки и детски дрехи в България!

Стараем се постоянно да разширяваме асортимента си и да предлагаме най-доброто обслужване, за да можете да сте доволни от покупките си. ВИНАГИ !

При нас, в abubu.bg, ще откриете:

  • най-богатия избор от модели на английските марки MINOTI и BABALUNO - вече утвърдени и в България!
  • качествените холандски дрехи, известни в цял свят DIRKJE и DJ DUTCHJEANS - световна мода за деца на изключителни цени!
  • бебешки и детски дрехи от BLUE SEVEN - немски бранд с повече от 40-годишна история!
  • бебешки аксесоари, буйки, одеалца, пелени и подаръчни комплекти - невероятни са!
  • както и много, много други интересни неща !

Нека и да се похвалим - разполагаме с голям склад в гр. Варна, пълен с красиви бебешки и детски дрехи. Затова разнообразието при нас е огромно, а поръчките ви пристигат бързо :)

Да имаме недоволни клиенти е нещо, което не можем да си позволим !

shte se vlubite