Бебешка възглавница Theraline

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ИНФОРМАЦИЯТА ПО-ДОЛУ Е ПРЕДСТАВЕНА ДИРЕКТНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ.

ЗАБРАНЕНО Е КОПИРАНЕ НА ТЕКСТА С ТЪРГОВСКА ЦЕЛ, ПОСТАВЯНЕТО МУ В ДРУГИ ОНЛАЙН МАГАЗИНИ ИЛИ ИНФОРМАЦИОННИ САЙТОВЕ .

 

THERALINE

БЕБЕШКАТА ВЪЗГЛАВНИЦА

БЕЗОПАСНОСТ И КОМФОРТ ЗА ВАШЕТО БЕБЕ

Инструкции за употреба

Защо задната част на главата на моето бебе е неправилно оформена?

С основание, акушерките и лекарите ви препоръчват да поставяте вашето бебе да спи по гръб. Благодарение на препоръката, процента на внезапната детска смърт в страните от западна Европа спадна значително. За съжаление, въпреки че костите на черепа са толкова меки по време на първите месеци живот, при дълги периоди на лежане по такъв начин често се наблюдава ясно сплескване и/или обезформяне на главата (синдрома на сплесканата глава или позиционна плагиоцефалия). Също често на задната част на главата се появява плешиво петно.

Защитете бебето си навреме

Всеки, който забелязва внимателно, може да види, че днес главите на много бебета стават в по-голяма или в по-малка степен, обезформени или деформирани. При обичайните случаи деформациите израстват през първата година на бебето поради „нарастващото налягане” на мозъка. Често дори деформациите просто се приемат за по-добрата защита на бебето и на тях се гледа просто като на „по-малкото зло”.

За щастие новата възглавница Theraline Baby предлага на вашето бебе както комфорт така и безопасност по време на сън и в комбинация с това, помага да се запази естествената форма на главата. Възглавницата Theraline Baby помага да избегнете деформациите предизвикани от позицията за сън, точно както би го направила удобна пухена възглавница, но без свързания с това риск.

 

Как действа възглавницата Theraline Baby?

Една проста идея и един уникален дизайн осигуряват безопасността и комфорта за вашето бебе, докато спи и лежи. Анатомичната форма и порестата високотехнологична материя поддържат малката глава на вашето бебе равномерно и ефективно. За бебета, които вече са засегнати от деформации, възглавницата Theraline Baby може да помогне с по-бързото коригиране на деформацията*. И благодарение на специалната материя, тя е толкова безопасна за вашето бебе.

Със специалното наслагване на различни видове материи, възглавницата Theraline Baby е толкова отворена, че дори, когато вашето бебе започне да се обръща и главата попадне в останалата част на вдлъбнатината на възглавницата, то може все още да диша лесно през нея. Разбира се, вашето бебе може пак да движи своята глава напълно свободно, въпреки предварително оформената вдлъбнатина, така че развитието, стимулирането на движение и естественото любопитство да не са подтиснати.

 

Коригирайте изравняването на

бебешката възглавница THERALINE

(Забележете къде е мястото на етикета)

 

Ако вашето бебе е много неспокойно, когато спи

* Моля винаги да се консултирате с педиатъра си ако забележите синдром на сплесканата глава при вашето бебе. Не може да се предявява рекламация поради разнообразието от индивидуални случаи и условия, които могат да предизвикат синдром на сплесканата глава.

    Внимание! Възглавницата Theraline Baby служи преди всичко като предпазна мярка и не е предназначена за третиране на деформации на главата. В случай на деформация на главата от брахицефалия, професионалната медицинска консултация е съществена.

** Theraline горещо препоръчва да поставяте бебето си да спи винаги по гръб и подкрепя кампанията „Back to sleep” на Американската академия по педиатрия за избягване на внезапната смърт.

 

Издание 2012-03-07

РЕФ. Арт. № 34000000 СЕ

 

top side-горна страна, bottom side – долна страна

През първите месеци живот, бебешката възглавница Theraline обикновено остава в положение точно под главата на бебето, което означава, че бебето няма да страда от никакви деформации на главата, и повечето деформации, свързани с раждането или преди раждането ще отшумят много бързо.*

Веднъж след като бебетата достигнат възраст от 2-5 месеца, или ако страдат от съществуващи деформации, в резултат от тяхната позиция за сън, те обикновено са много неспокойни, когато спят, което означава, че бебешката възглавница може да се измести. Следователно, главата на бебето трябва да се постави със задната страна към възглавницата и често да се сменя позицията й, за да се подпомогне бързото отшумяване на деформациите. Още едно допълнително усилие, за което бебето ви ще ви бъде благодарно.

Безопасността на първо място: закрепянето на бебешката възглавница Theraline с мека подложка или под чаршаф с ластик например, ще я предпази от подхлъзване, обаче това също намалява дишащата способност на специалната материя. Това е сериозен риск след като вашето бебе започне да се обръща без помощ.

Полезни съвети за справяне с деформациите на главата*

*  Американската академия по педиатрия препоръчва “Back to Sleep, Tummy to Play”.

* Ако вашето бебе се стреми да гледа в най-обичайната си посока, когато е в леглото например към вратата или прозореца, тогава обръщайте бебето си по-често, така че другата страна на главата да поеме тежестта.

* Веднъж след като бебето ви е заспало, поставете неговата глава отново на недеформираната страна.

* Използвайте възглавницата Theraline Baby когато е възможно, за да постигнете оптимално разпределение на налягането върху главата на бебето.

 

Свойства на 3D плюшената материя

-          Изключително висока циркулация на въздуха във всички посоки ** - дори когато е прикрепена надолу

-          Приятно усещане на подложката

-          Оптимална еластичност

-          Добър пренос на топлина

Забележка: Избягвайте поставянето на главата на бебето в наклонено положение, тъй като това може да предизвика налягане върху ларинкса.

След като поставите главата на бебето върху възглавницата Theraline Baby главата и тялото трябва да образуват приблизително права линия. За определени форми на главата, в частност – широки глави, понякога главата на бебето не потъва в предварително образуваната вдлъбнатина, което довежда до поставянето на главата на бебето с приблизително 1,5-2,5 см. по-високо. Обаче е възможно допълнително да се увеличи вдлъбнатината. Моля да се свържете с нас за допълнителна консултация, ако е необходимо.

Подходяща за възраст от 0-12 месеца.

Внимание: Изперете при 600С преди първата употреба!

Размери

21x20x3 cm

Материал

96% полиестер

4 % памук