Подложки за кърмачки Theraline

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ИНФОРМАЦИЯТА ПО-ДОЛУ Е ПРЕДСТАВЕНА ДИРЕКТНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ.

 

ЗАБРАНЕНО Е КОПИРАНЕ НА ТЕКСТА С ТЪРГОВСКА ЦЕЛ, ПОСТАВЯНЕТО МУ В ДРУГИ ОНЛАЙН МАГАЗИНИ ИЛИ ИНФОРМАЦИОННИ САЙТОВЕ .

 

 ПОДЛОЖКИ Mamma Pads

Оригиналните невидими подложки за кърмачки

Радваме се, че избрахте подложките Mamma Pads на Theraline. Нашите подложки предпазват от протичане на кърма чрез нежен натиск, който задейства естествения рефлекс в женските гърди.

Подложките са изработени от дишащ силикон, съвместим с кожата, което ги прави изключително удобни. Могат да се използват до няколко месеца и осигуряват надежден комфорт без да се виждат.

Подложките Mamma Pads могат да бъдат с вас през целия период на кърмене и да останат почти напълно невидими, за разлика от стандартните подложки. Носете Mamma Pads удобно под дрехите денонощно или като ги сменяте със стандартните подложки, когато излизате, по време на спорт, или дори докато плувате. Mamma Pads остават на мястото си.

Инструкции за употреба:

Забележка: по хигиенни съображения, преди употреба, препоръчваме изваряване на подложките за 1-2 минути, без защитните чашки.

Поставяне:

Първо обърнете подложката съз залепящата страна навън, след това притиснете центъра към зърното. Важно е внимателно да притиснете зърното навътре с пръст, за да бъде постигнат желания ефект. Когато зърното е притиснато,  от гърдите не изтича мляко.

След това, притиснете внимателно с ръка подложката, за да прилепне гладко към гърдите и от този момент нататък да ви осигури специална защита. След като свалите подложките, те трябва да бъдат почистени (погледнете инструкциите за почистване) и да се съхраняват заедно със защитните чашки в кутийката за съхранение.

Забележка: омазняването на кожата намалява залепващата способност на подложките Mamma Pads. Винаги преди употреба бъдете сигурна, че гърдите са чисти и сухи, за да удължите живота на специалната повърхност. Ръцете ви също трябва да са старателно измити преди да разделите Mamma Pads от защитните чашки и да ги поставите.

Подложките за кърмачки Mamma Pads, изработени от дишащ силикон предпазват от протичане на кърма, за многократна употреба са и са буквално невидими. За разлика от стандартните подобни продукти, Mamma Pads няма да ви ограничават в ежедневните ви занимания, можете да разчитате на тяхната защита във всички ситуации. Дори по време на спорт, плуване (гърдите трябва да са сухи преди да поставите подложките) или когато излизате вечер, Mamma Pads работят надеждно без да се забелязват.

Противопоказания: не използвайте подложките, ако зърната са възпалени, както и при хлътнали или плоски зърна. Не препоръчваме използването на подложките по време на бременност. Ако се появи раздразнение на кожата (например зачервяване), препоръчваме да спрете употребата им и да се консултирате с акушерката си или с лекар.

Забележка:

Ако подложките не са грижливо поставени или са с вече намалена способност да залепват- поради недостатъчно почистване или накрая на полезния живот на продукта, също и по време на спортна активност включваща силно изпотяване- могат да се формират малки натрупвания на кърма, от които да се освободи по- голямо количество мляко наведнъж.

По време на кърмене препоръчваме  да покривате неизползваната гърда със стандартна подложка.

Почистване: Почиствайте Mamma Pads след всяка употреба. Измийте с топла вода и сапун с неутралнo pH (без лосиони или масла), след което оставете да изсъхне на въздух. Внимание: не подсушавайте продукта с кърпа! Влакнестите материи скъсяват живота на вашите Mamma Pads!

Кога да ги използвате: през деня, също и през нощта. Ако имате чувствителни зърна или кърмите много често, препоръчваме да редувате със стандартни подложки. Съвет при чувствителни зърна: сложете малко количество крем точно върху зърното, за да предпазите от залепване.

Продължителност на употреба: до няколко месеца в зависимост от начина на почистване и употреба.

Предупреждение: не използвайте продукта, ако страдате от раздразнени или възпалени зърна. Ако се появи раздразнение, промяна в кожата (напр. зачервяване) или подобна реакция, препоръчваме да преустановите употребата на подложките и да се консултирате с акушерката си или с лекар.

За да избегнете риск от задушаване, съхранявайте Mamma Pads в оригиналната опаковка, далеч от деца!