Колан за Цезарово сечение

 УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ИНФОРМАЦИЯТА ПО-ДОЛУ Е ПРЕДСТАВЕНА ДИРЕКТНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ.

 ЗАБРАНЕНО Е КОПИРАНЕ НА ТЕКСТА С ТЪРГОВСКА ЦЕЛ, ПОСТАВЯНЕТО МУ В ДРУГИ ОНЛАЙН МАГАЗИНИ ИЛИ ИНФОРМАЦИОННИ САЙТОВЕ .

 

Колан за Цезарово сечение

Моля прочетете и следвайте инструкциите по подходящия начин, за да се радвате на оптималното използване и да избегнете всяка опасност от погрешна употреба.

Вашият колан за Цезарово сечение (С-Колан) осигурява четири основни приложения, в зависимост от това коя от четирите различни подложки използвате:

-          Лека поддръжка за прекалено разширена коремна стена

-          Ефективна защита на вашия разрез

-          Комфорт за раната

-          Универсална помощ за цял живот за затопляне или охлаждане на областта на стомаха или гърба

 Инструкции за носене:

С-колана осигурява една оригинална система за закопчаване с копчета, която приляга на всички размери от 28 до 44 инча. Намерете ширина, която е удобна за вас и просто го закопчайте като всяко копче на панталон. След това преместете джоба на колана обратно отпред, за да поставите подложка по ваш избор. За оптимален комфорт опънете колана, за да ви прилегне докато сте в нормално изправено положение. Той може да се използва над или под обичайното облекло. Никога не го използвайте директно върху кожата, ако разреза не се смята за зараснал от вашия лекар например ако раната е инфектирана, отекла или ако тече.

Стегнете колана с 2-3 копчета за лека поддръжка на вашата коремна стена, която може да почувствате опъната особено след втора и трета бременност. Благодарение на гъвкавите материи и два допълнителни ластика, С-колана никога не е твърде стегнат по време на всяко движение, като например навеждане.

Не можете да използвате С-колана сам по себе си за поддържане на коремната стена ако талията ви е 31 инча или по-малка, но можете да намерите по-добра поддръжка ако използвате пластмасова преграда и/или подложки от полиестерна възглавница.

Инструкции за подложките:

Почти всяка жена се оплаква от подобни проблеми след Цезарово сечение. Оригиналния С-колан със своите 4 подложки е изработен, за да е в помощ при всяка ситуация, която може да възникне. При случаи на добро оздравяване, използването на охлаждащи или загряващи възглавници може да не е необходимо, но тези подложки на С-колана предоставят много доживотни приложения, отколкото ограниченото време след Цезарово сечение. В зависимост от нуждата, всяка подложка може да се използва самостоятелно или в различни комбинации.

Преграда 7”х4”

За защита:

-          На вашия разрез от ритане на бебето по време на кърмене.

-          Докато гушкате бебето си върху вашия корем.

-          Нежелан удар

-          Игра с по-големи братя и сестри.

Препоръчваме винаги да поставяте възглавницата от полиестерни влакна под преградата, за да осигурите спирането и по-добро удобство при носене.

Възглавница от полиестерни влакна

Нейното перфектно прилягане е идеално, за да защити вашия разрез от протриващо бельо или панталони, колани и др. Само запълнете С-колана с възглавницата и ги поставете между кожата и долните дрехи. Тя е страхотна също в комбинация с други възглавници.

Нейната изолираща способност може да удължи и/или намали използването на възглавница от черешови костилки или охлаждаща торбичка.

Внимание: Поради възможна нечувствителност на тъканта на белега и околната  област за известно време след операция, горещо препоръчваме винаги да използвате възглавница между загряващата възглавница от черешови костилки или студени/топли компреси.

Възглавница от черешови костилки – идеална за загряване и охлаждане

Насладете се на топлината върху вашия корем или гръб. Загряващата възглавница от черешови костилки ще ви помогне да релаксирате и да почувствате комфорт. Възглавницата от черешови костилки прави от колана за Цезарово сечение доживотен приятел, като предлага временно успокояваща топлина за слаби менструални болки или болки в гърба например. Когато и да се нуждаете от конкретно облекчение чрез използване на топлина или охлаждане може да поставите С-колана с подложките върху засегнатите области. За разлика от бутилките с гореща вода, тя никога не става студена след като загуби своята температура.

Затопляне в микровълнова фурна: Време за затопляне: 45 секунди с максимум 600 вата, като е необходимо непрекъснато затопляне на 15-секундни интервали. Повторете времето за затопляне в зависимост от остатъчната температура, за не по-дълго от 30 секунди. Ако не знаете на колко вата работи вашата микровълнова фурна или ако не можете да я регулирате, започнете да затопляте само за 15 секунди. Продължете да затопляте с интервал от 15 секунди. Междувременно проверявайте внимателно върху вашата китка. Полезен съвет: Отбележете цялото време за затопляне на възглавницата. Избягвайте да я оставяте да изсъхва. Винаги намокряйте преди да я използвате. Най-вече я намокряйте при честа употреба.

Затопляне във фурна: Поставете я за 10 минути във фурна на максимална температура от 250F.

Охлаждане: Поставете я във фризера за 60 минути. Внимание! Моля не я оставяйте във фризер за по-дълго време.

Специално внимание!

Възглавниците с черешови костилки са стар шведски метод за домашно лечение. В миналото ги затопляли във фурната и възглавниците с черешови костилки се задържали за три и повече поколения. В съвременната ера на затоплящи се в микровълнова предмети, повечето от тях не се задържат толкова дълго време…

Прегряването в микровълнова фурна се случва толкова бързо, колкото затоплянето. За съжаление всяко прегряване може да предизвика трайна миризма на „изгоряло”, което прави използването по-малко приятно. Горещо препоръчваме винаги да следвате стриктно инструкциите и да обърнете специално внимание на предупрежденията, за да осигурите една приятна употреба до живот.

Студен/топъл компрес

Студеният/топъл компрес може да се използва за затопляне, както и за охлаждане. Той е просто перфектен за охлаждане на разрез от цезарово сечение.

Охлаждане: Поставете го във фризера за 30 минути. Внимание! Моля не го оставяйте във фризер за дълго време.

Затопляне: Налейте 2 кварта вода в кръгла купа. Отстранете водата от топлината. Поставете пакета в затоплената вода за не повече от 5 минути. Винаги проверявайте за течове преди употреба.

Не затопляйте в микровълнова фурна!

 

Инструкции за пране

Възглавници с черешови костилки и възглавници с полиестерни влакна:

Внимание! Гаранцията ще се прекъсне ако възглавницата за черешови топчета не е изпрана с калъфката на възглавницата или торба за пране, тъй като това служи за предотвратяване разсипването на пълнежа ако входния отвор е повреден.

Колан:

Винаги четете предупрежденията преди употреба!

Предупреждение: Пазете се от изгаряне по кожата

Не прегрявайте възглавницата с черешови костилки или топлата/студена торбичка.

Разрезът и кожната област около него могат да станат анестетични. Уверете се, че винаги проверявате температурата преди употреба като притискате топлата/студена торбичка или възглавницата с черешови костилки върху вашата китка най-малко за 3 секунди преди употреба. Прилагайте 3-секундния тест върху китката всеки път, когато използвате възглавницата с черешови костилки или гел-възглавницата. Не използвайте при бебета, възрастни хора, инвалиди или някой, който може да има проблеми, съобщавайки за болка от изгаряне или ако външно се използват обезболяващи.

Предупреждение: Пазете се от пожар

Избягвайте прегряване на възглавницата с черешови костилки в микровълнова фурна. Загрявайте само съгласно инструкцията. Прегряването на черешови костилки в микровълнова може да предизвика пожар. Пожарът може да възникне по време на нагряването или дори няколко минути след нагряването. Пожарът може да унищожи вашата микровълнова фурна или да стане дори по-опасен за човешкия живот.

Не оставяйте възглавницата с черешови костилки без надзор за най-малко 3 минути след загряването в микровълнова фурна.

Не я оставяйте без надзор под одеало или възглавница преди да са минали 5 минути.

Никога не използвайте в бебешко легло или кошара.

Време за затопляне: 45 секунди с максимум 600 вата. Ако е необходимо продължете със загряването само за 15-минутни интервали. Повтарянето на времето за затопляне зависи от трайната температура, не повече от 30 секунди. Избягвайте изсушаването. Винаги намокряйте преди употреба. Намокряйте най-вече при честа употреба.

Внимание! Дори леко прегряване ще предизвика неприятна миризма на изгоряло, която е постоянна!

Предупреждение: Пазете се от кървене

Не затопляйте никакви разрези без предварителна консултация с лекар. Затоплянето на пресен разрез може да предизвика спонтанно кървене. Не използвайте възглавница с черешови костилки или охлаждаща/затопляща торбичка за затопляне освен ако конците не са махнати и не сте се консултирали с вашия лекар. Ако страдате от маточни спазми моля да се консултирате с вашия лекар за използване на загряващи възглавници.

Внимание! Консултирайте се с вашия лекар преди да охладите отекли или инфектирани рани.

Охлаждането на отекли или инфектирани рани е медицинско лечение, което се нуждае от предварителна консултация с лекар. Винаги помолете за съвет от вашия лекар преди употреба.

Внимание! Не използвайте микровълнова фурна за загряване на студените/топли компреси. Те могат лесно да се спукат там.

Предупреждение! Пазете се от задушаване и/или удушаване.

Не използвайте С-колана или възглавницата с черешови костилки за деца под 12 месеца.

Не използвайте С-колана или възглавницата с черешови костилки в бебешко легло, кошара или кошара за игра.

Нашият продукт е под текущо наблюдение за качество. Положили сме всички усилия да ви предупредим преди всяка обоснована или предвидима опасност. Моля да ни информирате дали откривате нещо, което може да не сме проследили.

Запазете инструкциите за по-нататъшна употреба!

 

Материал:

Колан:                                                                       95% памук, 5% ликра

Преграда:                                                      Полиетилен

Полиестерна възглавница:                         Покритие: 100% памук

                                                                       Пълнеж: 100% полиестер

Възглавница с черешови костилки:          Покритие: 100% памук

                                                                       Пълнеж: 100% черешови костилки

Охлаждащ/загряващ компрес:                    Покритие: 100% полиетилен

                                                                       Пълнеж: Вода, пропилен гликол, сгъстител